23 май, 2024

На специално организирано събитие БОРИКА АД представи новата си корпоративна идентичност на дружеството. Близо осем години след сливането на БОРИКА АД и Банксервиз АД, компанията прие юридическото име БОРИКА АД. Мирослав Вичев, Главен изпълнителен директор на компанията, представи новата бизнес стратегия и новия пазарен подход на БОРИКА, в които водещи са технологичните иновации и отношенията с акционерите и клиентите на дружеството. Те са в основата и на цялостното ребрандиране на компанията, което цели постигане на синергия между различните продукти и услуги, които БОРИКА предлага.

„Вярвам, че модернизацията и разширяването на спектъра от електронни услуги са верният път към нашите клиенти – корпоративни и крайни“, сподели г-н Вичев. По време на събитието той представи и обновените брандове на електронния подпис B-Trust, електронната фактура Е-Faktura, мобилното приложение Mobi-B и парични преводи през банкомат – Cash-M.

По време на събитието беше поставен и официален старт на Национална Картова Схема. Компанията обяви мащабния си проект – инициатива на БНБ, по време на специално събитие, което събра на едно място близо 200 гости – водещи фигури и експерти от финансовата сфера. Официални гости на събитието бяха Подуправителят на БНБ и Председател на съвета на директорите на БОРИКА – Калин Христов и Председателят на Асоциацията на банките в България (АББ) – Петър Андронов.

Внедряването на Национална Картова Схема е ключов проект в новата пазарна стратегия на дружеството, която се очаква да окаже положително влияние върху икономиката на държавата и да промени коренно начините на разплащане у нас. Българската карта носи бранда Bcard. Амбицията на екипа е картата да достигне до широк кръг от потребители и търговци, при изключително изгодни икономически условия. По време на събитието бяха раздадени сертификати на институциите, акцептиращи и издаващи националната карта Bcard.

Тагове: , , , , , , ,

0 Коментари

Напиши коментар