27 април, 2024

Модерна арт инсталация Unlimited space by Vivacom представя Vivacom, месец след обявяването на изцяло новите Unlimited мобилни планове.

Неин автор е популярният български артист Венелин Шурелов, който разработва концепцията, вдъхновен от идеята за пълна свобода и неограничени възможности за общуване в новата кампания на телекома.

Венелин Шурелов разказва за модерната инсталация, че позволява на зрителя в нея да се превърне в съавтор и посредством пространството и технологиите да открие себе си в една безкрайна реалност.

Неговото вдъхновение за идеята идва от мотото за пълна свобода и неограничени възможности за общуване, към което почти всички хора се стремят. Според него Unlimited провокира представата как хората, постоянно се съизмерват с безкрайността и се стремят да надскочат ограниченията.

Инсталацията представлява иновативна конструкция във вътрешността на която са комбинирани огледала, видео проекция с динамично съдържание и съвременно градско озвучаване с електронни елементи. Автор на звуковия дизайн е Иван Шопов. Със своя уникален дизайн тя дава възможност на посетителите да видят своя мултиплициран образ, да потърсят различен ракурс и да намерят най-добрата гледна точка към себе си.

Тагове: , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR