29 април, 2024

Геймърският рутер Archer GX90 е един от най-мощните в портфолиото на TP-Link, предлагащ на потребителите скорост до 6579 Mbps. Рутерът гарантира светкавично бързо игрово преживяване във всички платформи, гладко сърфиране в мрежата и несравнимо онлайн изживяване.

Archer GX90 разполага с мощен 1,5 GHz четириядрен процесор и 2,5 Gbps WAN/LAN порт, който осигурява гъвката свързаност към домашната мрежа. Към всичко това се добавя ниската латентност, осигурена от OFDMA производителността, която увеличава средната пропускателна способност до четири пъти. По този начин геймърите ще имат повече възможности да печелят благодарение на Archer GX90.

Устройство е подходящо и за семейства, които желаят сигурност и контрол върху съдържанието, което децата им гледат онлайн, в допълнение към превишаването на скоростта в интернет.

 

Специални функции за игри без граници

Както Game Accelerator, така и Gaming Band гарантират, че преживяванията на геймърите ще са ангажиращи и ефективни, като оптимизират игровите потоци, за да бъдете сигурни, че игрите ви остават толкова завладяващи. Тези функции поддържат мрежата да работи на пълна скорост, като същевременно автоматично откриват и потоци от игри, което е важна възможност и за стрийминг.

Друга функция за игри на Archer GX90, Game statistics, предоставя информация за латентност, продължителност на играта и други системни данни в реално време, докато Game Protector предоставя цялостна антивирусна защита и гарантира пълна сигурност.

Това е рутер, който може да служи както на потребители, които искат да се насладят на невероятна игра и стрийминг изживяване, така и на тези, които се наслаждават на забавленията у дома или бързото сърфиране.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager