29 април, 2024

Балансът е ключът към щастието или поне така ни е известно. Обикновено сме раздвоени между кариера, личен живот и семейство. А, още по-човешко е да искаме да имаме и трите. Възможно ли е това обаче, особено в дни на Пандемия?

В новия си проект REMOTE: Work-Life Балансът – Мит или Постижима Цел?, DevStyler има за цел да разгледа всеки един аспект от този казус. Възможен ли е баланс между професионалния и личния живот, пред какви предизвикателства се изправяме по пътя и дали те ни пречат да бъдем продуктивни, както на работа, така и у дома.

Проучването е насочено към TECH индустрията, където Бърнаут състоянието е често срещано. Една от многото идеи на REMOTE: Work-Life Балансът – Мит или Постижима Цел?, е да събере мнения, дали жонглирането с кариерно развитие и постижения в едната ръка и наличието на личен живот в другата, е напълно постижимо или точно обратното – напълно нереално.

Проектът включва още множество материали, интервюта, класации, анализи и проучвания, свързани с балансирането, трудностите, възможностите, как да се справим и какво да предприемем занапред.

Изданието REMOTE: Work-Life Балансът – Мит или Постижима Цел?, цели да запознае, информира и помогне на всички, докоснали се него.

За да сте сред първите, които имат достъп до финалното специално издание в електронен формат, може да се абонирате безплатно тук.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor