29 април, 2024

Resolute Software, софтуерна консултантска компания, специализирана в дигиталната трансформация и модернизация на бизнеса, пусна ново ръководство за клиентите си свързано с това как да изпълнят няколко основни UX/UI дизайнерски цели.

По време на настоящата пандемична ситуация здравната индустрия претърпя доста големи смущения, които ускориха нуждата от много нови приложения, инструменти и платформи, които могат да улеснят живота ни.

Няколко са ключовите елементи, които носят огромен успех на здравната индустрия и един от тях е добрият UX/UI дизайн. За да осигурим добро потребителско изживяване са нужни не само добре изглеждащи продукти, но и достойно представяне на бизнеса като цяло. Точно заради това UX дизайнерите непрекъснато работят върху подобряването на методологиите. Основната им мисия е да осигурят безпроблемно потребителско изживяване, като вземат предвид различните типове потребители, техните ИТ способности, възраст, език и т.н.

Добре проектираните приложения могат да създадат гъвкавост на продукта, да подобрят удовлетвореността на клиентите и общата стойност на крайния продукт. Тези фактори намалят стреса, причинен от проблеми с използването и натоварването на ИТ и административните екипи.

Тагове: , , , , , , , , , , ,
Nikoleta Yanakieva Editor at DevStyleR International