28 април, 2024

Забавни шеги се пусната из интернет пространството вчера, по случай 1-ви април. Можем да очакваме появата на TubbyCoin, а когато SpaceX покори луната, то разплащателното средство на нея вече е ясно – Dogecoin.

На вчерашния първоаприлски ден, създателят на SpaceX и Tesla, Илън Мъск, подобаващо разбуни духовете сред своите последователи, с новината, че SpaceX ще постави Dogecoin на луната. Точният туит можете да видите тук.

Личи си колко точно е популярен този туит, след като има почти половин милион харесвания. Все пак донякъде остава въпросът – наистина ли Мъск планира такова нещо? Знаем, че напоследък той определено си пада по Dogecoin и майтапите с криптовалутата, и определено има сериозно влияние върху нейното поведение на крипто пазара. За пример – вчера, на първи април, съвсем случайно стойността на DOGE скочи значително.

Но Мъск не е коментирал дали това е майтап, или не. Вероятно няма и да го направи, но ще разберем след години, когато видим SpaceX на луната, последвало колонизиране и необходимост от криптовалута, служеща за основно разплащателно средство. А може би SpaceX просто ще стигне до луната и ще постави една DOGE монета някъде там. Но когато това стане, Мъск непремено трябва да отговори на един въпрос, събуждащ със студена пот през нощта почитателите на конспирациите – там ли е американският флаг? А там ли е наистина Dogecoin-а, ще попитат същите след години, позабравили за американския флаг.

Същевременно, в прес информация, добре познатите ни Телетъбиси обявиха, че поради нажежената световна необходимост от криптовалути, те ще пуснат своя – TubbyCoin. Иновативна криптовалута, базирана на разтърсващата мощ на HugTech.

Както знаем, “прегръщащите технологии” са много по-стари от които и да било други. Съществуват от хилядолетия, имплементирани са във всеки един човек и можем да кажем че дори приспадат към no-code технологиите. Освен това, HugTech се причислява и към най-старата разработена система, а именно опорно-двигателната.

Поради тази причина, можем да сметнем, че TubbyCoin има много сериозна технологично-антропологична мисъл, заложена в себе си и е вероятно да направи фурор на крипто борсата, като задмине дори Ethereum, при това за нула време. Световният фокус в момента е ориентиран към Blockchain, който се смята за основна съставка на бъдещето ни, но ето че Телетъбисите поставят на дневен ред и обществен световен дебат, развитието на Lovechain технологиите, които сякаш са позабравени и имат нужда от миграция на своите legacy системи към дневния ред.

Определено ще е интересно да проследим прогреса на TubbyCoin, поради това, че идеята е наистина добра и върху протокола му могат да се разработват всякакви междучовешки взаимоотношения.

Връщайки ни назад, всъщност Телетъбисите ни посочват пътя напред.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Author