29 април, 2024

VIVACOM стартира „Техническа академия“ за единадесета поредна година. Проектът се провежда съвместно с факултета по телекомуникации на Техническия университет – София.

По време на Академията, специалисти и експерти от телекома ще преподават практически ориентирани курсове на студентите.

Темите на фокус не са част от редовния план на обучение в университета и обхващат различни области от практиката. Някои са тясно специализирани и технологични, а други са свързани с управление на проекти, технически английски език, разработване на продукти и услуги, правна рамка и регулация на телекомуникациите, бизнес комуникации и др.

Тази година Академията ще стартира в онлайн среда. В нея ще вземат участие 30 студента от Факултета по телекомуникации към ТУ София, след успешното преминаване през първоначален подбор на база документи и телефонно интервю.

Проектът „VIVACOM Техническа академия“ е насочен към студенти от III и IV курс от специалностите „Телекомуникации“, „Компютърни системи и технологии“ и „Електроника“.

Успешното завършване на VIVACOM „Техническа академия“ носи и допълнителни точки на студентите при формирането на състезателния бал за магистратура във факултета по Телекомуникации.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,