28 април, 2024

Бразилският хотел B Hotel Brasília е луксозен хотел, разположен на грандиозния участък Eixo Monumental на Бразилия, е въвел интегриран пакет от облачни решения Oracle Hospitality и Oracle Food and Beverage, за да модернизира дейността си и да предложи на гостите максимално добър престой.

„Нашето търсене на технологични партньори естествено ни доведе до Oracle, заради индустриалната разпознаваемост и способността на решенията да отговарят на нашите изисквания“, каза Ана Паула Ернесто, изпълнителен директор, B Hotel Brasília.

„Преминаването към облачни технологии позволява на нашите служители да се съсредоточат по-малко върху управлението на технологиите и повече върху утвърждаването на луксозните изживявания, които нашите гости изискват. С един единствен оглед на операциите в нашите хотели и трапезарии можем да гарантираме, че гостите са разпознати чрез допирни точки, като същевременно предоставяме на ръководството видимост в работата на имота. ”

Технологията въоръжава персонала на хотела с подробна информация за гостите, която им позволява да предоставят по-персонализирани услуги. В допълнение, OPERA позволява на управлението на хотела да подготвя и предоставя различни отчети за управление, включително пристигания, заминавания, приходи и оценки – всичко това от лесен за използване панел.

Системата Oracle Food and Beverage MICROS Simphony Cloud Point of Sale за ресторанти беше внедрена в заведенията на хотела, предлагайки на чакащия персонал да приема поръчки от мобилни устройства, за да ги достави по-бързо и по-точно.

„С нашите Oracle решения за гостоприемство, ние сме уникално позиционирани да служим като стратегически партньор, както на независими хотели, така и на глобални вериги, които искат да увеличат удовлетвореността на гостите, да опростят операциите и да увеличат приходите от собственост“, казва Таня Прат, асоцииран вицепрезидент, Oracle Hospitality.  „С дигиталната трансформация на B Hotel Brasília те имат силата да създадат конкурентно предимство с луксозни услуги, които могат да увеличат разпознаваемостта на хотела в световен мащаб“, допълни тя.

Тагове: , , , , , , , , ,