27 април, 2024

В началото на април “ИТ Таланти” и MNKnowledge сложиха началото на стратегическо партньорство между двете организации.

Под това сътрудничество “ИТ Таланти” ще пренасочат дейността си към предоставяне на технологични обучения в корпоративен формат като част от портфолиото нa MNKnowledge.

Т.нар. “education as a service” услуга позволява изграждането на персонализирано съдържание и устойчиви отношения, което е и характерен модел на работа на MNKnowledge през годините.

Натрупаната от “ИТ Таланти” експертиза разширява допълнително предлаганите от MNKnowledge услуги с редица ключови за пазара езици и технологии, в това число Java, Restful Web Services, Apache Kafka и др.

“ИТ Таланти” е компания, която от 10 години успешно развива своята дейност в организирането на обучения, лекции и семинари в сферата на компютърното програмиране за начинаещи.

До момента екипът е обучил над 1 200 успешно реализирани млади професионалисти.

MNKnowledge e ИТ колектив с фокус върху технологичните консултации и споделянето на знания.

Екипът е на пазара от близо 9 години и към момента се състои от около 40 души. Дейността на организацията се разпределя в 3 основни направления: oustaffing upon request, tech education as a service, както и създаването на нишови консултантски дейности.

MNKnowledge развива и проекти със социална насоченост, в това число програма за обучение на преподаватели по информатика и математика, поддържане и развиване на алгоритмичната сцена в страната чрез инициативата Tuesday Afternoon Club и др.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR