21 юни, 2024

На 13-ти юни от 17.00ч. ще се проведе уебинарът “Стратегически Инвестиции за Софтуерни Специалисти: Как да Печелим Повече?”

Събитието ще се състои онлайн и е отворено за всички. За да присъствате е нужно да се регистрирате предварително ТУК.

Имате възможност да зададете своите въпроси на панелистите в дискусията. Те са опитни експерти в областта на инвестициите. 

Ето кои са професионалистите, които ще отговарят на вашите въпроси:

  • Александър Рангелов, ръководител екип „Бизнес развитие и анализи” към пазар „Спестовни и инвестиционни продукти“ в Банка ДСК.

Александър Рангелов е лицензиран инвестиционен консултант е към Комисията за финансов надзор и има над 10 години опит в сферата на инвестиционните продукти. Към момента е отговорен за развитието и продажбата на портфейла от инвестиционни и пенсионни продукти, предлагани от Банка ДСК – банката с най-голяма гама от инвестиционни фондове в България.

  • Иво Киров, директор „Продажби и взаимоотношения с клиенти“ в iuvo group.

Иво Киров започва работа в компанията като координатор обслужване на клиенти преди 6 години. В различните етапи от развитието си в iuvo е заемал позиции на старши координатор и тийм лийд. Иво има 10-годишен опит в сферата на обслужване на клиенти в български компании. Притежава бакалавърска степен по „Международни икономически отношения“ от Икономически университет – Варна.

  • Стойчо Недев, IT предприемач с над 30 годишен опит, Съосновател и технически директор на Давид Холдинг АД.

Интересът към технологиите съчетан със страстта към финансите по естествен път го превръщат във финтех ентусиаст, почитател на демократизирането на финансите и нетрадиционните инвестиции. Над 15 години инвестира собствените си пари и споделя опита си във финтех и инвестициите в блога си Vivainvest.eu.

  • Панайот Пощов, Ръководител на отдел „Международни пазари“ в инвестиционен посредник „Карол“.

Панайот Пощов е анализирал акции в потребителския сектор в $6-милиарден хедж фонд в Лондон. Работил е в Citigroup, Goldman Sachs и $2-милиарден университетски фонд, на чийто инвестиционен съвет е бил Warren Buffett, в САЩ, Англия и Хонг Конг, Китай. Завършил е Финанси в Cambridge University със стипендия, състезавайки се в отбор по гребане, и Икономика в Америка с почести, където преподава висша математика на състуденти.

Награден от борсата за най-висок резултат на изпит за инвестиционен консултант за 2021. Част от Forbes „Мъже на върха 2023“. Има над 10 години опит с акции, деривати и арбитраж. Панайот инвестира над 90% от собствените си пари във финансови активи.

  • Даниел Трифонов, ръководител на отдел „Ликвидност и финансови пазари“ в tbi bank.

Даниел Трифонов ръководи отдел „Ликвидност и финансови пазари“ в tbi bank вече над 7 години. Той има ключова роля в надзора на портфейла за търгуване със собствен капитал на банката, управлението на ликвидността и международните отношения с финансови институции и регулатори.

Зад гърба си има натрупан над 20-годишен професионален опит във финансовия сектор, като е заемал ръководни роли в големи банкови институции в България.

С магистърска степен по „Счетоводство и контролинг“ от УНСС, както и умения в шаха, той съчетава своята експертиза на финансовите пазари и уменията си за стратегическо решаване на проблеми, за да стимулира ефективното вземане на решения в tbi bank.

  • Явор Пейчев, Изпълнителен Директор на агенция за недвижими имоти Имотека.

Явор Пейчев е експерт в недвижимите имоти с над 17 години опит в индустрията. Притежава няколко образователни степени, включително магистър по “Мениджмънт и бизнес администрация” в University of Sheffield, City college. Кариерата му започва в Адрес недвижими имоти АД през 2007 г. като младши консултант, от 2012 г. приема позиция на тийм-лидер, а от 2016 г. е регионален мениджър на офисите на Имотека в София. През 2022 г. поема ролята на оперативен директор, ръководейки бизнеса на Имотека в София, Варна и Пловдив. От 2023 г. е изпълнителен директор на Имотека.

Част от въпросите, на които ще намерим отговор са:

  • Кои са инвестициите, които да направим за имаме отлична доходност?
  • Дългосрочните инвестиции или бързите инвестиции с висока доходност са подхода, който да изберем?
  • Кои са новите продукти, в които задължително да инвестираме?
  • Има ли решения, които да повишат възвращаемостта на инвестициите ни?
  • Как да създадем правилното портфолио?
  • Инвестицията в акции, борсово търгувани фондове, ценни метали или да купим имот/и?
  • Каква финансова грамотност трябва да имаме за да инвестираме успешно спестяванията си? Има ли обучения, които могат да ни помогнат?
  • Кога да се обърнем за инвестиционна консултация?

Присъединете се към нас и се чувствайте свободни да задавате въпросите, които ви вълнуват.

Участието в уебинара е безплатно, но е необходимо да се регистрирате предварително тук.

Ivo Kirov SaleсDirector iuvo group

Иво Киров
Директор „Продажби и взаимоотношения с клиенти“
iuvo group

Stoycho Nedev, David Holding

Стойчо Недев
IT предприемач с над 30 годишен опит
Съосновател и технически директор на Давид Холдинг АД

panayot44

Панайот Пощов
Ръководител на отдел „Международни пазари“
Карол

Daniel-Trifonov-300

Даниел Трифонов
Ръководител на отдел „Ликвидност и финансови пазари“
tbi bank

Alexander Rangelov

Александър Рангелов
Ръководител екип „Бизнес развитие и анализи” към пазар „Спестовни и инвестиционни продукти“
Банка ДСК

Yavor Peichev, Imoteka1

Явор Пейчев
Изпълнителен Директор на агенция за недвижими имоти
Имотека

iva_photo_cropped

Ива Абаджиева
Founder, Editor in Chief
DevStyleR

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,