21 юни, 2024

След успешния старт на пилотното издание, глобалната технологична компания Melexis, продължава инициативата Engineering Talks. Събитието ще се проведе на 20 юни в Hyperspace.

Engineering Talks е поредица от събития, която цели да изгради инженерна общност в България, предоставяйки платформа за обмен на знания, споделяне на опит и създаване на професионални познанства.

По време на второто събитие ще бъде представена темата „Инструменти за разработка и програмиране от Melexis CES“ от Димитър Врачков, Customer Enabling Solutions Manager в Melexis България. Той ще разкаже повече за архитектурата на универсалната система за програмиране на Melexis, наречена PTC-05, и различните устройства, които са проектирани. Димитър ще представи и някои интересни функционалности, интегрирани с цел оптимизация на времето за разработка на дизайна на разработените инструменти.

Можете да намерите повече информация, както и да запазите своето място за второто издание, което ще се проведе в Hyperspace, на линк-а тук.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,