27 април, 2024

Viber обяви, че ще си партнира със Spotify, за да предложи на потребителите си до 90 процента отстъпка от услугите Spotify Premium Mini, съобщава ABS-CBN News. Новата възможност е достъпна в редица държави, включително и в България.

Spotify Premium Mini дава възможност за изтегляне на 30 песни и неограничен брой музикални записи без реклами на 1 мобилно устройство за 1 P на ден или 26 P на седмица. Именно и това го различава от плановете Premium, които започват от 149 P на месец.

Но има едно условие, за да се възползвате от услугите на новото партньорство. Платформата за съобщения заяви, че офертата е достъпна за потребители на приложението ѝ, които имат 18 години навършени и са нови или вече съществуващи потребители на Spotify, които никога преди това не са използвали оферти на Spotify или не са били абонати на някое от предложенията на Spotify Premium.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.ioViber and Spotify with Interesting Partnership to Benefit Users

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR