20 април, 2024

Check Point Software Technologies представи ново всеобхватно решение за сигурност – Infinity Global, което ще даде възможност на организации от всякакъв мащаб да укрепят своите системи – от облака през мрежата до крайната точка.

Новата услуга ще разшири цялостните услуги за сигурност на Check Point и ще даде възможност на организациите да изградят и подобрят своите практики и контроли за киберсигурност, демонстрирайки кибер устойчивост.

Скорошно проучване на Световния икономически форум установи, че 86% от бизнес лидерите смятат, че през следващите две години ще има „мащабно, катастрофално кибер събитие“, но 34% от тях твърдят, че в екипите им липсват умения в областта на киберсигурността. Всяка седмица организациите са подложени средно от над 1100 кибератаки.

Сложността на управлението на SOC операциите само е допринесла за това предизвикателство, което затруднява компаниите да се защитят от киберзаплахи. Infinity Global Services предоставя цялостни предложения за сигурност, които помагат на организациите да предотвратяват напреднали заплахи, да реагират на широко разпространени атаки и да подобряват практиките и контрола на киберсигурността си.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IO – Check Point Software Technologies Introduces Global Cyber Resilience Service

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR