24 април, 2024

Профил на компанията:

myPOS e международна финтех компания с екип от над 450 човека в 10 офиса в Европа и над 150 000 бизнес клиенти на 30+ пазара в Европа. Предлагаме цялостно бизнес решение за приемане на плащания с ПОС терминал, онлайн и през мобилен телефон. Мисията ни е да дадем възможност на всеки бизнес да се възползва от предимствата на новите технологии и иновативните платежни решения, за да се справи с предизвикателствата, откривайки нови пътища към успеха. Най-модерните технологии, въображението и опитът на нашия екип, създават нова бизнес реалност, в която плащанията се основават на иновативност, свобода, гъвкавост и възможности за растеж. Брандът е създаден през 2014г. и оттогава до сега е отличен с повече от 15 международни награди.

Вярваме, че едно от най-ключовите неща, когато разказваме не просто за бизнеса, а за самите нас е, че сме изключително динамични. Зоната на комфорт свършва с първата стъпка в myPOS, защото тук не работим с рамки. С голяма доза креативност и нови идеи, успяваме да се адаптираме към постоянните промени, които сферата изисква, а дори и да ги водим.

Въпреки, че вярваме в силата на индивидуалния подход, рядко работим сами. Екипът е ключа към всеки един успешен процес и за това за нас са важни активното споделяне на опит, мнения и идеи. В ядрото на това, което създаваме е то да има смисъл, стойност и положителен ефект за нашите клиенти.

Технологичният ни екип непрекъснато расте, като в момента наброява близо 100 човека, които са обособени в специализирани екипи Web Development, Internal Software Development, Mobile Development, Back-end Development и Quality Assurance.

Технологиите, с които работим са: C/C++, C#, Java, Kotlin, T-SQL (MS SQL), .NET, .NET Core, Entity Framework Core, Rabbit MQ, jQuery, Bootstrap, PHP, mySQL, Symfony, JavaScript, React, Swift, Objective-C, Node.JS, Python и др.

Лондон, Великобритания Главен Офис
350 Брой служители в БГ

Технологии:

CORE LANGUAGES

C/C++, C#, Java, PHP, Python

MODERN WEB

Node.JS, React, jQuery

MOBILE DEVELOPMENT

Java, Kotlin, Swift, Objective-C

CORE LANGUAGES

C/C++, C#, Java, PHP, Python

MODERN WEB

Node.JS, React, jQuery

MOBILE DEVELOPMENT

Java, Kotlin, Swift, Objective-C

Работни часове и отпуска
Фиксирани часове
Гъвкави Часове
Годишна отпуска 20 дни
Начин на работа
Офис
Работа от вкъщи
Хибриден
Бенефити
Допълнителна отпуска
Програма за бонус при препоръка
Ваучери за храна и гориво
Насърчаване на активен начин на живот (карти за спорт, свежи плодове в офиса и т.н.)
Допълнително здравно осигуряване
Годишен медицински преглед
Редовни тиймбилдинги
Програма с опции/акции на компанията
Програма за развитие на личностни умения
Програма за развитие на професионални умения

Свържете се с myPOS:

Тагове: