25 април, 2024

Профил на компанията:

M2M Services е българска IoT компания, която предоставя иновативни, надеждни и икономични решения за водещи компании в областта на сигурността и сградната автоматизация.

Основни продукти

M2M Services специализира в производството на алармени комуникатори, предоставяйки цялостни комуникационни решения за инсталатори, мониторингови станции и дистрибутори на сигнално-охранителна техника. В световен мащаб, инсталираните към момента устройства надхвърлят 400 хиляди, като те пренасят събития в повече от 35 държави на 5 континента.

Продуктите на компанията са отличавани на водещи световни изложения в индустрията, като все още държат челни места в различните категории.

Свързаност с IoT устройства

В портфолиото на фирмата присъстват високо-технологични хардуерни решения, както и иновативни smart приложения (за iOS и Android), даващи възможност за отдалечено управление на различни видове системи в контекста на най-новите тенденции в сградната автоматизация (т.нар. smart home).

Екип

M2M Services надхвърля 70 човека, разпределени в няколко отделни екипа на компанията, а именно Продажби и Маркетинг, Техническа поддръжка, Софтуерен развой (Embedded, Mobile and Back-end Developers), Хардуерен развой (Интеграции и Тестове), Производство и Администрация.

Визията на компанията за растеж е съпътствна с иновативни подходи за управление на нашите екипи. Поетапно се въвеждат устойчиви системи за комуникация в плоска организационна структура, базирани на идеята за т.нар. Agile екипи с цел осигуряване на прозрачност и участие на всеки служител в оформянето на облика на компанията.

Локации

Централният офис се намира в София, като компанията разполага и с търговско представителство във Флорида.

София, България Главен Офис
70 Брой служители в БГ

Технологии:

CORE LANGUAGES

Java, C#, ASP.NET, C

MOBILE DEVELOPMENT

Kotlin, Swift

CORE LANGUAGES

Java, C#, ASP.NET, C

MOBILE DEVELOPMENT

Kotlin, Swift

Работни часове и отпуска
Фиксирани часове
Гъвкави Часове
Годишна отпуска 20 дни
Начин на работа
Офис
Работа от вкъщи
Хибриден
Бенефити
Допълнителна отпуска
Програма за бонус при препоръка
Ваучери за храна и гориво
Насърчаване на активен начин на живот (карти за спорт, свежи плодове в офиса и т.н.)
Допълнително здравно осигуряване
Годишен медицински преглед
Редовни тиймбилдинги
Програма с опции/акции на компанията
Програма за развитие на личностни умения
Програма за развитие на професионални умения
Годишен бонус (13-та заплата)

Свържете се с M2M Services:

Тагове: