5 юни, 2023

Профил на компанията:

Axway (NYSE Euronext: AXW.PA), пазарен лидер в управлението на потока от данни, е глобална софтуерна компания с повече от 11 000 клиенти от публичния и частния сектор в 100 страни. Вече повече от десетилетие, Axway предоставя на водещи организации по целия свят доказани решения, които подпомагат управлението на критични за бизнеса взаимодействия чрез обмен на данни, протичащи в рамките на организациите, сред B2B общности, облачни и мобилни устройства. Нашите решения обхващат бизнес-към-бизнес интеграция, управляван трансфер на файлове, приложни програмни интерфейси (API) и управление на идентичността, както и имейл сигурност, предлагани на място и в облака, посредством професионални и управлявани услуги. Axway е регистрирана във Франция, със седалище в Съединените щати и офиси в 17 страни.

SecureTransport – продуктът представлява сигурен пренос на огромни масиви данни. Използва се предимно от корпоративни клиенти, които оперират с чувствителна информация (напр. финансови институции, застрахователни компании, правителствени организации и др.). Наши клиенти са едни от най- големите банки в света (JPMC, ING, BNP) както и пазарни лидери като BMW, Boeing, DHL и др.

Syncplicity – Content Collaboration Platform – платформата е лидер в трансфера на данни и обмена на информация. Разработена е за корпоратвни клиенти и с изключително високо ниво на сигурност и защита. Позволява споделяне на файлове, съхраниение на данни и още много други функционалности. Работи като десктоп приложение, през уеб браузър, както и на мобилни устройства.

Amplify – Hybrid Cloud Platform – хибридна интеграционна платформа. Платформата обединява всички продукти, които компанията разработва и предоставя SaaS решения на нашите клиенти.

MailGate – Продукт, който предпазва пощата на нашите клиенти от спам, вируси и всякакви атаки.Офисът в България разполага с голямо разнообразие от позиции: Dev, QA, DevOps, TechOps, DBA, PM, PO, Tech Support, Techwriter, UX и др.

Технологии:

  • Front-end technologies: React.js, Angular
  • Back-End technologies: Java, C#, .NET, WPF, WCF, Node.js, JavaScript, C++, PHP
  • Mobile technologies: Android – Kotlin, iOS – Swift, Objective – C
  • DevOps: AWS, Kubernetes, Azure, Docker, Jenkins, Gitlab, VMware, Ansible, Terraform, New Relic, Prometheus, Bash, Python
  • Quality Assurance: Manual, Performance and Automation testing – ATS, JUnit, TestNG, Gatling, JMeter
  • Databases: MySQL, NoSQL, PostgreSQL, MongoDB, MariaDB, MsSQL, RDS

 

Финикс, САЩ Главен Офис
300 Брой служители в БГ

Технологии:

CORE LANGUAGES

Java, C#, JavaScript, C++, PHP, Python

MODERN WEB

React.js, Node.js, Angular

EMERGING TECHNOLOGIES

AWS, Kubernetes, Azure, Docker, Kotlin, Swift

CORE LANGUAGES

Java, C#, JavaScript, C++, PHP, Python

MODERN WEB

React.js, Node.js, Angular

EMERGING TECHNOLOGIES

AWS, Kubernetes, Azure, Docker, Kotlin, Swift

Работни часове и отпуска
Фиксирани часове
Гъвкави Часове
Годишна отпуска 22-23 дни
Начин на работа
Офис
Работа от вкъщи
Хибриден
Бенефити
Допълнителна отпуска
Програма за бонус при препоръка
Ваучери за храна и гориво
Насърчаване на активен начин на живот (карти за спорт, свежи плодове в офиса и т.н.)
Допълнително здравно осигуряване
Годишен медицински преглед
Редовни тиймбилдинги
Програма с опции/акции на компанията
Програма за развитие на личностни умения
Програма за развитие на професионални умения
Тагове: