Компанията присъства на българския пазар от 2005г., когато навлиза под името „Ajilon Bulgaria“, а по-късно е преименувана на „Adecco Bulgaria“. 

От 2017г. насам „Модис България“ оперира като отделно дружество, специализирано в предоставянето на ИТ аутсорсинг услуги, като част от Adecco Group.  

На глобално ниво Модис предлага професионални решения в областите на ИТ и инженеринг, а у нас специализира в предоставянето на цялостни ИТ аутсорсинг решения в сферата на IT Service Desk и Data Center поддръжката, услуги по управление и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни потребители, разработка и поддръжка на приложения и BPO решения за водещи компании от цял свят.

Клиенти на Модис са едни от най-големите технологични бизнеси по света, а центърът за предоставяне на услуги в гр.София е най-значимата локация за ИТ аутсорсинг бизнеса на Модис на глобално ниво.

Броят на служителите в компанията към момента е близо 1400, като те са позиционирани в три офис локации в град София и Пловдив. 

Фокус при развитието на компанията е навлизането в т.нар. „Смарт Индустрии“, като с приоритет през следващите години Модис България ще наема софтуерни инженери, Java, Android и iOS разработчици.

Тагове: