Tumba Solutions е изцяло българска компания основана през 2014. Всеки нов ден е изпълнен с предизвикателства, които ни вдъхновяват и разпалват все по-силно  желанието ни да изкачваме нови върхове. Tumba освен група приятели, силни и задружни заедно, е всъщност връх в Беласица, роден край на един от създателите ни.

Ние сме екип от софтуерни генералисти с нестихващ интерес към най-новите технологии и иновации. В Tumba виждаме кода като изкуство – елегантност, красота и функционалност. Харесваме и тестове. Споделяме с нашите клиенти страст да създаваме иновативни продукти, да надграждаме бизнес моделите им и да се усъвършенстваме. Ние смятаме, че България е мястото за иновации и прогрес, а не просто като модерна локация за аутсорсинг.

Tumba Solutions подкрепя групата #SwiftSofia. С голяма всеотдайност развиваме разрастващото се Swift обществото като заедно с професионалисти от България и чужбина споделяме опит и предизвикателствата, които срещаме в ежедневието си. #Spodari e друга инициатива, с която се идентифицираме и подкрепяме. Често може да ни видите да тичаме по състезания, да изкачваме Черни връх на челници и да участваме във всякакви спортни занимания. Освен, че се забавляваме и се наслаждаваме на времето заедно, генерираме средства за каузи, в които вярваме.

Ако искаш да се запознаем и да научиш повече за нас, заповядай в офиса на чаша кафе или на някое от предстоящите събития на #SwiftSofia или #SpoDari.

Тагове:
img alt
img alt
img alt