Еф Екс Си Ем Съпорт ЕАД е дъщерно дружество на FXCM Support. FXCM Support е водещ доставчик на онлайн търговия с валута, договори за разлика (CFDs), спред залагания и други финансови услуги. Нашата мисия е да вдъхновяваме световните търговци с достъп до най-големия и най-ликвиден пазар в света. Предлагайки най-иновативните инструменти за търгуване, наемайки най-добрите преподаватели по търгуване и спазвайки строги финансови стандарти за защита на средствата на търговеца, ние се стремим към най-добрия онлайн опит за търгуване на пазара.

FXCM има офиси, партньори и филиали в едни от най-големите финансови центрове по света: Ню Йорк, Далас, Сидни, Хонг Конг, Тел Авив, Лондон, Берлин, Париж, Милано, Атина, Йоханесбург и София.

Офисът в София е открит през 2012 г. и към момента има над 200 служители в следните отдели: Бек офис операции и обслужване на индивидуални и институционални клиенти, Нормативен контрол, Управление на риска, Маркетинг, ИТ, Разработване, Анализиране на данни, Бизнес и продуктово развитие.

Непрекъснато търсим да разширяваме екипите си с млади, динамични и мотивирани личности с опит в областта на финансите, информационните технологии, маркетинга.

Тагове:
img alt
img alt