21 май, 2022

ScaleFocus е европейска, високотехнологична компания за доставка на устойчиви ИТ решения. Компанията е фокусирана върху доставката и интеграцията на съвременни, иновативни технологични решения в областите Digital, Data и Cloud. Чрез общи екипни усилия и непрестанна грижа за клиентите, ние изграждаме стабилни партньорства базирани на открита комуникация, уважение, доверие и стремеж към осезаеми бизнес резултати.

ScaleFocus е с добре изградена експертиза и вертикални знания в областите на телекомуникациите, банковото дело, финансите, застраховането, здравеопазването, логистиката, правителството и образованието. Натрупаният опит в областта на именно тези домейни се дължи на множество успешно преминали и настоящи ангажименти с клиенти по целия свят.

ScaleFocus изгражда екипи, които заедно успяват да постигнат отлични резултати, надминаващи очакванията, като паралелно стават неизменна част от пътят към успеха на нашите клиенти. Винаги се стремим да навлезем в дълбочина на бизнеса, за да разберем и адресираме нуждите на клиента по възможно най-добрия и иновативен начин, предоставяйки технологични решения от най-висок клас.

Тагове:
img alt