24 април, 2024

Профил на компанията:

Кои сме ние:

DHL Enterprise Software Solutions e новосформиран и единствен R&D екип на DHL Freight у нас. Автономните ни ИТ специалисти разработват и поддържат нова и комплексна система за управление на транспорта (TMS). Този продукт цели да замени вече съществуващите TMS системи в лендскейпа от терминали на DHL по цял свят. Това амбициозно начинание, включва различни аспекти на логистичния свят и обхваща целия цикъл на една бизнес транзакция. Работим по предизвикателен Enterprise проект без аналог и участваме в една от най-значимите бизнес трансформации в логистичния гигант.

С какво се занимаваме:

От самото си зараждане екипът се занимава не само с имплементирането на бизнес логиката зад проекта, но и с цялостното технологично еволюиране на фреймуърците, както и на процесите по разработка, за пример добавяйки контейнеризация, като стандартен елемент от ДевОпс пайплайна.

Бъдещите ни цели включват разрастването на R&D екипа в България и поетапната имплементация на продукта в различни Европейски държави. Към момента най-голямото постижение на екипа е успешния Go-live във Франция в края на 2018-та година и Турция в края на 2019-та година. А признание за усилената работа и успехите на DHL Enterpise Software Solutions с и наградите за Technical Achievement of the Year и Innovative product of the Year.

В какво вярваме:

Вярваме, че продуктът, който разработваме ще повлияе положително и ще окаже силно въздействие върху логистичния бизнес в бъдеще. За нас е важно да постигнем желаните резултати заедно. Целим плавно разрастване на R&D екипа ни с опитни професионалисти, с които да продължим успешно да имплементираме софтуерното решение във всички офиси на DHL по света.

София, България Главен Офис
40 Брой служители в БГ

Технологии:

CORE LANGUAGES

Java EE

MODERN WEB

SQL

EMERGING TECHNOLOGIES

JBOSS

CORE LANGUAGES

Java EE

MODERN WEB

SQL

EMERGING TECHNOLOGIES

JBOSS

Работни часове и отпуска
Фиксирани часове
Гъвкави Часове
Годишна отпуска 20+ дни
Начин на работа
Офис
Работа от вкъщи
Хибриден
Бенефити
Допълнителна отпуска
Програма за бонус при препоръка
Ваучери за храна и гориво
Насърчаване на активен начин на живот (карти за спорт, свежи плодове в офиса и т.н.)
Допълнително здравно осигуряване
Годишен медицински преглед
Редовни тиймбилдинги
Програма с опции/акции на компанията
Програма за развитие на личностни умения
Програма за развитие на професионални умения

Свържете се с DHL ESS:

Email:

Тагове: