23 април, 2024

Теодор Ъков обича психологията почти колкото програмирането, а усмивката трудно слиза от лицето му. Tumba Solutions номинираха Тео за Developer на фокус и го описаха като позитивен, отговорен и пълен с изненади!

Кого номинирате за “Developer на фокус”?

Заедно с колегите номинираме Теодор Ъков (Тео), който в момента е JavaScript Developer  в Tumba Solutions.

Каква е причината да го номинирате?

Тео е позитивен и жаден за нови знания човек. Той е част от компанията от скоро, но за този кратък период показа ентусиазъм и професионализъм. Възхищавамe се на неговия хъс и желание да учи нови неща всеки ден.

Разкажете ни повече за него като човек.

Тео е пълен с изненади. Освен че се занимава с програмиране, той се интересува и от психология. При първата ни среща на тиймбилдинга на Tumba Solutions той подлагаше колегите на различни психологически тестове, което беше неочаквано и същевременно забавно. Тео е искрен, винаги усмихнат и отговорен – знаeм, че можем да разчитаме на него, ако някой от нас има нужда от помощ.

Можете ли да пресъздадете как протича неговия работен ден?

Тео идва сутрин в офиса, прави си кафе и често се заговаря с колегите на различни технологични теми. След това се хвърля през глава във всекидневните предизвикателства. Тъй като повечето от нас прекарваме времето си седнали пред компютъра, решихме да спортуваме и в офиса. Всеки ден се стараем да правим упражнения, които нарекохме “Tumba Office Workout”. Дори и в този момент Тео ни подсеща, че днес не сме тренирали 🙂

Ако трябва да го опишете с 3 думи, какви ще бъдат те?

Весел, любопитен, ентусиаст

Какви са хобитата му?

Teo обича да слуша музика, да чете всичко (освен романи) и да програмира – да, той твърди, че това е едно от хобитата му, освен работа. Неговите любими спортове са плуване и шах. Допадат му и бордовите игри – фаворит му е Munchkin – игра,  която научи от колегите в офиса.

Отворен ли е към новости?

Да, той смело се впуска в нови начинания, отворен е към всякакви новости и обича да експериментира. По този начин постоянно му хрумват нови идеи, които с удоволствие споделя с екипа.

Има ли любима марка?

Microsoft

Какъв е стилът му?

Стилът му е спортен.

Каква музика слуша?

Любимата музика на Тео е Jazz Synthwave Chill. Както той се изрази – привличат го специфичните звуци и нечуваните им съчетания 🙂

Тагове: ,