29 април, 2024

Маргарита Наумова, CEO на Инспирит и SQL Master Academy обяви, че открива нова потребителска група с фокус върху технологии за анализ на данни – Azure Analytics. Първото събитие на групата ще се проведе на 16 ноември и ще е под формата на уебинар. Събитията ще бъдат безплатни и всеки ще може да се включи.

Основната цел на групата е да бъде добър източник за споделяне и събиране на опит в сферата на Data Engineering & Data Analytics в Azure Cloud, Azure Analytics. Събитията на потребителската група обещават да привлекат хора с експертиза, които обичат да споделят знания и тези, които биха искали да чуят водещи експерти в областта или свои колеги.

Маги Наумова, CEO на Инспирит и SQL Master Academy

„Облачните технологии за анализ на данни набират огромна популярност и предлагат безкрайни възможности за създаване на data analytics решения. Тези технологии се развиват много бързо, а дизайна и реализацията на бизнес решения в облака може да се окаже сериозно предизвикателство пред знанията и уменията на специалистите. Комюнитито е едно от местата, в които тези специалисти могат да научат повече от колегите си или самите те могат да споделят знания и опит. Това е мястото, в което страстта от технологиите събира хората заедно, а аз и моят екип в Инспирит – имаме опита да го създадем и да му помагаме да се развива!“

споделя Маги Наумова.

След дългогодишната работа на българската SQL&BI потребителска група Let’s SQL Together!, на която отново Маги Наумова е основател, след десетките проведени уебинари, конференции и събирания, които всеки път се радват на изключителен интерес и присъствието на стотици ИТ специалисти.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR