29 април, 2024

Очаквайте в DevStyleR интригуващото интервю със Стоян РакаджийскиApplications Services Leader в DXC Technology България. Завършил е магистратура по Компютърни Науки в СУ „Св. Климент Охридски”, своята кариера в ИТ стартира преди повече от 27 години.

Екипът, който ръковори в DXC изпълнява проекти по най-новите технологии в Java, .Net и C++ за клиенти на компанията, които са световни лидери в своите бизнес домейни – Banking, Insurance, Transport, Health care, Engineering software и други. Фокусирани са върху получаването на задълбочени познания за това как работят клиентите и предоставянето на иновации чрез ИТ решения от следващо поколение.

В разговора ни ще видите: Какви са задълженията и отговорностите на application-service лидера? Има ли предизвикателства пред професията? Необходими качества за да бъде един лидер успешен. Каква е ролята на лидера и компанията за мотивацията на екипа? Трябва ли да има профилиране в разнообразието от технологиите? Какви са плюсовете и минусите на това?  Кой е успешният подход за прилагане на иновации на глобално ниво? Тези и още много други детайли биват разкрити в разговора ни със Стоян Ракаджийски.

Очаквайте интервюто на сайта на DevStyleR, в Youtube канала ни, както и по социалните мрежи!

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager