28 април, 2024

Cloud платформата DevOps на Render обяви днес, че е приключила кръг за финансиране от Series A на стойност 20 милиона долара. Той беше воден от Addition , заедно с инвеститорите General Catalyst и South Park Commons.

След силния интерес, последвал от Disrupt, през октомври 2020 г., Render обяви последното си увеличение – начален кръг за 4,5 милиона долара. Последният кръг доведе общото финансиране на стартъпа до 26,75 милиона долара.

Базираната в Сан Франциско компания ще използва приходите, за да утрои базата си от служители до края на 2022 г. Фокусът обаче е съсредоточен върху растежа на продуктите и клиентите. Компанията планира също да разшири дата център услугите си в световен мащаб, до поне 10 нови региона през 2022 г. Целта е да се подобри латентността, като началото ще бъде дадено най-напред в Азиатско-тихоокеанския регион, в Европа, Близкия изток и Африка.

Безплатен план за уеб услуги и бази данни за увеличаване на достъпа до своя продукт, както и DDoS защита (разпространена атака за отказ/блокиране на услуга) за своите клиенти, са сред новите функции, които компанията има за цел да пусне.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Special Projects Editor