30 април, 2024

Nexo е една от водещите институции за управление на дигитални активи в света. Мисията на компанията е да предостави пълен набор от банкови услуги в крипто екосистемата чрез първите по рода си Instant Crypto Credit Lines, високодоходните спестовни продукти Earn, Send & Pay, собствена борса за търгуване на дигитални активи, като в същото време осигурява най-високата застрахователна защита на стойност 375 млн. щ.д. и сигурност на най-високо ниво на своя Nexo Wallet. Nexo управлява $12+ милиарда активи за над 1 милион потребители в 200+ юрисдикции и е обработила повече от $30 милиарда от своето основаване през 2018 г.

В Nexo винаги сме на гребена на вълната благодарение на нахъсания ни екип от над 200 топ специалисти на световно ниво — работим в перспектива и знаем, че ние и хората като нас бутаме индустрията напред и доказваме, че България е лидер в нея. Ето защо сме включени и в престижната класация Top 50 List of Crypto Valley Companies, както и сме една от малкото компании с над 95% позитивни отзиви от наши потребители в най-популярната платформа за ревюта Trustpilot.

Динамичното ни развитие и иновативните продукти, които създаваме, води до постоянното откриване на нови позиции за хора с хъс — такива, които търсят директен и видим принос в създаването на собствени високотехнологични решения за световния пазар от родна почва.

 

Тагове: