29 април, 2024

За последната седмица новите номинации в категориите ТОП Мениджър, ТОП HR, Маркетинг и PR Мениджър и ТОП Софтуерен Специалист са над 100 души, а броят на гласувалите надхвърля 600. Продължаващото желание и нови заявки от страна на фирмите за включване на техни служители в класациите и въобще – неспиращият голям интерес доведоха до вземане на решението да удължим срока за гласуване до 31-ви декември!

Тъй като желаем да предоставим равен шанс за всички, то приемаме нови номинации до 20-ти декември. След това затваряме новите заявки и всички ще разполагат с време до 31-ви да гласуват и да бъде гласувано за тях. Победителите ще бъдат обявени след новогодишните празници.

Припомняме, че анкетата “ТОП Софтуерните Компании” е част от едноименното ни специално издания, което официално бе публикувано през изминалата седмица и можете да разгледате ТУК.

А докато екипът ни обработва множеството нови номинации, то не спирайте да гласувате за вашите фаворити за ТОП Мениджър, ТОП HR, Маркетинг и PR Мениджър, и ТОП Софтуерен Специалист.

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,
Author