28 април, 2024

Сред ценностите на компанията е да инвестираме в своите хора и да развиваме уменията на екипа си от 330+ талантливи професионалисти в Пловдив и София. Страйпс наскоро спечели Европейската награда за бизнес в категорията „Работно място и развитие на хората” в България, което още веднъж доказва, че инвестициите в тази насока се възвръщат. Ние сме част от по-голямо семейство от компании и партньори в Холандия и непрекъснато търсим нови таланти.

В Страйпс работим по интересни и високо отговорни проекти за различни интернационални клиенти. Изпълняваме тези проекти от край до край. Работим с различен тип технологии и предоставяме възможност за научаване на нови умения, обучение, развитие и експериментиране.

За нас е важно екипът ни да се развива и затова предлагаме сертификационни курсове, обучения и индивидуален план за кариерно развитие.

Ние вярваме в прозрачността и в отворената комуникация и създаваме среда, в която всеки член от екипа да може да споделя своите идеи за развитие и обратна връзка.

Постигаме добър баланс между работа и живот като се стремим към среда без стрес и помагаме на служителите ни да се грижат за здравето си и да се чувстват добре чрез различните придобивки, които предлагаме.

 

Тагове: