30 юни, 2024

DevStyleR обявява стажантска програма за ученици от 10-ти до 12-ти клас и завършили. Инициативата дава шанс на младежите за силен старт в кариерата в различни области свързани с технологиите.

В рамките на програмата ще се проведат редица обучения, които ще помогнат на стажантите да надградят своите знания. Учениците ще имат възможност да придобият следните умения:

– Въведение в основните понятия свързани с Информационни Технологии;

– Умения за работа с Cloud продукти и услуги;

– Създаване и управление на уеб-страници;

– Създаване и обработка на графични елементи, кампании за социални мрежи;

– Създаване и обработка на видео материали;

– Работа и управление на социални мрежи;

– Писане на новини от технологичния сектор;

– Добри познания за маркетинга и продажби, представени от професионалисти в технологичната индустрия;

– Знания за организиране на технологични събития, конференции, срещи и т.н.

Придобитите умения ще им помогнат освен да преминат стажа, така и за по-добро представяне в училище, по време на следването им в университет, и при старт на мечтаната от тях работа. На база на индивидуалните качества и представяне на всеки стажант той ще получи персонална консултация и профилиране в подходящата за него област за развитие в технологичен аспект. Продължителността на стажа е плаваща и може да бъде между 3 и 9 месеца, като зависи от индивидуалното представяне на всички участник.

По време на стажа си в DevStyleR най-добрите стажанти ще получават месечно възнаграждение за труда си.

Желаещите да се включат в инициативата могат да кандидатстват за обявена стажантска позиция през формата тук. Срокът за подаване на кандидатури е 9-ти юли 2024 г.

Младите таланти ще получат менторство от професионалисти с дългогодишен опит, които успешно развиват:

DevStyleR.BG единствената специализирана медия за програмисти, ИТ професионалисти и технологични ентусиасти в България.

Академията DevStyleR Academy, която само за последните 2 месеца е успяла да реализира стотици курсисти ИТ сектора. Сред партньорите на академията са водещи софтуерни компании в България и чужбина. Създателите на DevStyleR Academy са част от основателите на първата академия за обучение на програмисти в България – Национална Академия по Разработка на Софтуер.

Медията е организатор и на престижните награди #TechElite, които отличават професионалисти, компании, институции и организации, които допринасят за развитието на ИТ индустрията, като в същото време създават устойчиви продукти, практики и инициативи в полза на обществото.  Последното издание на наградите се състоя пред месец, в средата на месец май и снимки и повече информация за победителите може да намерите тук.

В портфолиото от продукти и услуги са и на най-големите технологични конференции в Източна Европа. Част от които са Java2Days, CodeMonsters и AI&SmartTech.

Грабни своя шанс за развитие сега! Кандидатствай през формата тук.


ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 1

ГЛЕДАЙТЕ: Къде Инвестират ИТ Специалистите? Успешните Стратегии – Част 2

ГЛЕДАЙТЕ: ИТ Индустрията във Варна – част 2 | Епизод 2 | The BIG TECH #BG | DevStyleR

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,