30 юни, 2024

SPG, компания за софтуерни услуги с голямо портфолио от ентърпрайс клиенти, обявява стратегическа инвестиция в ORBIS Digital Services, доставчик на IT и софтуерни решения за цялата страна. Обединение, което създава мощна сила в дигиталното пространство, предлагаща на клиентите цялостни решения за трансформация на бизнеса.

„За нас е чест да си сътрудничим с ORBIS Digital Services, за да ускорим дигиталната трансформация на нашите клиенти. ORBIS има доказан опит в предоставянето на иновативни решения, които водят дo реални резултати. Тази инвестиция ще ни позволи да разширим обхвата си и да предложим на клиентите си още по-широк спектър от технологии и услуги.“, казва за новото начинание Андрей Пешев, СЕО на SPG.

Какво постигаме заедно в дигиталното бъдеще и трансформация:

  • Дълготрайно развитие: Достъп до по-голям брой клиенти и по-мащабни проекти.
  • Синергично сътрудничество: Съчетава силните страни на SPG в технологичния бизнес с инженерния опит на професионалните кaдpu Ha ORBIS Digital Services.
  • Бъдещето на дигиталните решения: Позиционира компаниите и общата им работа, като лидери в дигиталната индустрия.

Христо Ковачев, СЕО на ORBIS Digital Services споделя „Присъединяването ни към SPG е вълнуваща възможност да изведем дигиталните ни решения на ново ниво. SPG споделя нашия ангажимент към предоставяне на изключително обслужване на клиентите и иновативни решения. Уверени сме, че заедно ще можем да окажем още по-голямо влияние върху дигиталния пейзаж.“.

В резултат на обединението, компаниите ще управляват общ eкun оm над 80 професионалисти, разпределени в над 3 локации в България.

 

Тагове: , , , , , , , , , ,