28 април, 2024

Ние сме BULPROS — най-голямата технологична компания, основана в България, и една от най- бързо развиващите се фирми в Европа.

Накратко: От основаването си през 2010 до днес ние преминахме през бурен растеж и се разраснахме от стартъп с петчленен екип и офис в София до международна компания с повече от 1200 служители и 19 офиси в Европа и Северна Америка.

BULPROS е една от малкото български компании, собственици на чуждестранни дружества. Към групата на BULPROS принадлежат немските innotec и GBS и това отваря много възможности за развитие на бизнеса и нови работни места.

През 2019 година BULPROS откри модерен и технологичен офис в София, който предлага комфортна работна среда, съвременно оборудване и пространства за съвместна работа, срещи и отдих.

Портфолио: BULPROS предлага иновативни решения в сферата на облачни услуги и услуги за поддръжка, индустриална дигитализация, киберсигурност, дигитално работно място, технологични услуги и продажби.

Международно признание: BULPROS многократно е определяна за една от най-бързо развиващите се компании от авторитетни класации като Financial Times 1000 Europe, Inc. 5000 Europe и Deloitte Technology Fast 50 CE.

Тагове: