30 април, 2024

Йоана Йорданова е Синиър техникъл проджект мениджър в Абалта Технолоджис. Отговаря за разработването на продукта на компанията. Ангажирана е с установяването на процеси, за продължаване на успешното реализиране на целите на компанията за продукта. Също така се занимава с организацията на тийм билдинги за екипа, защото Йоана вярва освен в работата, но и в забавлението. За специалното издание “Жените Лидери в #TECH Индустрията Йоана разказва за любовта към технологиите, за неочакваните обрати в живота, които те отвеждат на правилното място и други интересни теми.

Трябва да се родиш с нещо, което да те накара да го искаш – от там насетне всичко е работа и учене. Няма магическа формула за успеха. Той е съвкупност от желание, мотивация и ужасно много труд – споделя Йоана.

Цялото интервю с Йоана можете да прочетете в специалното издание Жените Лидери в #TECH Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyler тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyleR – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR