28 април, 2024

През януари тази година служител на Amazon бива съкратен, но само няколко месеца по-късно прави изненадващо изявление в LinkedIn, че отново се присъединява към същия екип на компанията, разказва People Matters. Пейдж Чиприани споделя в социалната платформа за скорошното си преназначаване, разкривайки, че се е върнала като продуктов мениджър в екипа за социален маркетинг, където е работила преди това.

“Много съм щастлива да съобщя, че в понеделник започнах работа в Amazon в екипа за социален маркетинг – същия екип, в който бях преди да ме уволнят през януари. Бях отново наета, като мениджър продуктов маркетинг, на новооткрита позиция, така че ще се фокусирам върху различно направление от преди. Чувствам се много благодарна, че се връщам в такъв страхотен екип, и очаквам с нетърпение това ново (но познато) пътуване”,

пише Пейдж Чиприани в LinkedIn.

Ще се обърне ли в положителна насока lay off тенденцията?
Amazon уволни 500 свои служители в Индия наскоро. Съкращенията засегнаха различни сектори на компанията, като Amazon Web Services (AWS), човешки ресурси (HR) и функции по поддръжка.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOA Twist in the Lay Off Trend: Amazon Brings Back the Layoff Employee?

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR