29 април, 2024

Профил на компанията:

Софтуер Груп е глобална технологична компания, специализирана в разработването на дигитални канали и интеграционни решения за финансовия сектор. Създадена през 2009-та година и със седалище в София, България, компанията обслужва глобална клиентска база от 9 регионални офиса, разположени в Австралия, България, Египет, Гана, Индия, Кения, Мексико, САЩ и Филипините. Визията на Software Group е да ускори финансовото приобщаване чрез създаването на високотехнологични и иновативни решения. В момента в компанията работят над 350 професионалисти, а решенията й спомагат за подобряването качеството на живот на над 100 милиона души по целия свят.

Защо да избереш Софтуер Груп?

  • Глобално влияние – Ние сме запалени по иновациите. Ние сме запалени по финансовото приобщаване. Свързваме и двете. Имаме безкраен ентусиазъм, който тече във вените ни, за да подобрим качеството на живот на милиони хора по света чрез нашите решения.
  • Технологични експерти – Ние сме българска продуктова компания, предоставяща софтуер за дигитални финансови канали, с който разработваме разнообразни решения за уеб, таблети, мобилни устройства, USSD, SMS, карти, биометрични данни и др.
  • Компания със сърце – Ние използваме нашата страст към технологиите и иновациите, за да предизвикаме промяната в света, който искаме да видим. Ние подкрепяме и насърчаваме каузи, в които вярваме.

Ключови продукти и услуги на компанията:

Софтуер Груп предоставя решения за дигитални финансови канали. Сред тях са софтуер за управление на агентски мрежи, с опция за офлайн работа на таблет и телефон, интернет банкиране, интеграционна платформа, приложения, даващи възможност на финансовите институции да достигнат до клиентите в отдалечени региони и да участват в т.нар. финансово приобщаване, и други.

Ние вярваме, че можем да ускорим финансовото приобщаване и подобряване на качеството на живот на милиони хора по света чрез технологични решения. За осъществяването на тази мисия си партнираме с банки, финтех компании, телекоми, застрахователни компании и други организации, предоставящи финансови услуги. Нашите основни ценности са професионализъм, работа в екип, ефективност, иновативност, отдаденост.

Software Group Company Profile

София, България Главен офис
350+ Брой служители

Технологии:

MOBILE DEVELOPMENT

Java, Swift, Objective-C, Kotlin, Ionic, ReactNative

MODERN WEB

HTML, CSS, React, Redux, webpack, Node.js, C#

DATABASES

MSSQL, МongoDB, Cassandra

MOBILE DEVELOPMENT

Java, Swift, Objective-C, Kotlin, Ionic, ReactNative

MODERN WEB

HTML, CSS, React, Redux, webpack, Node.js, C#

DATABASES

MSSQL, МongoDB, Cassandra

Работни часове и отпуска
Фиксирани Часове
Гъвкави Часове
Годишна отпуска 25 days
Начин на работа
Офис
Работа от вкъщи
Хибриден
Бенефити
Допълнителна отпуска
Програма за бонус при препоръка
Ваучери за храна и гориво
Насърчаване на активен начин на живот (карти за спорт, свежи плодове в офиса и т.н.)
Допълнително здравно осигуряване
Годишен медицински преглед
Редовни тиймбилдинги
Програма с опции/акции на компанията
Програма за развитие на личностни умения
Програма за развитие на професионални умения

Свържете се с Software Group:

Тагове: