30 април, 2024

Александра Георгиева е Мениджър екип „ICT услуги“ в дирекция „Мрежови решения и архитектура“ в А1 България. Кариерния си път започва в екип “IP Бизнес решения” като мрежов администратор. Благодарение на придобития опит успява да защити множество допълнителни квалификации в сферата. Преди 2 години поема новосформиращ се екип, който отговаря за имплементацията и поддръжката на мрежови услуги за сигурност на международни ICT клиенти на A1 Group. За специалното издание на DevStyleR Жените Лидери в #TECH Индустрията Александра разказва за нейната роля в компанията, какви качества и умения трябва да притежава всяка дама, която заема ръководна позиция и за това какво е да бъдеш жена в технологичния свят.

“Ключът към развитието е да се предизвикаш. Дори провалът е ценен опит, без който няма да постигнем в бъдеще същите резултати.” – споделя Александра Георгиева.

Цялото интервю с Александра, можете да прочетете в специалното издание Жените – Лидери в #TECH Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyler тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyler – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR