30 април, 2024

Ирина е мениджър в българския Advanced Technology Center на Accenture. Понастоящем заема водеща роля в проект за дизайн и разработване на нов софтуерен продукт, свързан с процесите на кръговата икономика. Успоредно с тази роля, тя ръководи и инициативите за устойчиво развитие на Accenture в България, които целят обвързване на критериите за устойчивост с технологичните проекти на компанията. В интервюто за специалното издание “Жените-Лидери в #TECH Индустрията”, тя разказва за това какъв е пътят до лидерската позиция, как успява да съчетава кариерата с личния живот, за ролята ѝ на майка, от къде черпи вдъхновение за работата, и още други интересни теми, които ще откриете в интервюто.

“Да бъдеш добър лидер изисква комбинация от различни умения, както технически, така и способност да можеш да разрешаваш проблеми, да работиш добре в екип, да се адаптираш, да бъдеш креативен.”

Цялото интервю с Ирина Тончева, можете да прочетете в специалното издание Жените – Лидери в Тех Индустрията, което вече е налично онлайн за абонати на DevStyleR тук. Ако все още нямате абонамент, не пропускайте възможността да станете част от общността на DevStyleR – Абонирай се безплатно ТУК.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR