28 април, 2024

Сайръс Газанфар, главен технологичен директор на стартъпа за управление на 401(к) активи Beagle, заяви пред Business Insider, че компанията му е започнала да експериментира с Copilot през последните месеци.

Сега той изисква от екипа си от трима инженери да използват инструмента, защото бързо е установил, че той му спестява много време, като премахва рутинната работа, като твърди още, че Copilot вече се е оказал полезен при създаването на бази данни.

Много бази данни имат едни и същи свойства, като например времева рамка, която показва кога са създадени данните. Според Газанфар сега може да използват Copilot, за създаването на база данни с тези свойства.

Бил Мърс, вицепрезидент по инженерните въпроси в LookDeep Health твърди, че Copilot черпи познанията си от големия корпус от проекти в GitHub, но също така използва контекста на проекта, по който работи инженерът, за да предложи адаптиран код.

ChatGPT не е единствената технология, която се предлага от OpenAI и която всеки от технологичната сфера желае да използва.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IO – Engineers Claim GitHub Copilot Provides Great Productivity Benefit

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR