28 април, 2024

Veeam пусна на пазара универсалната платформа Veeam Data Platform, която включва Veeam Backup & Replication, инструмента за мониторинг VeeamONE, функцията за автоматизация Veeam Recovery Orchestrator и модули за архивиране SaaS за Salesforce и Office365, съобщава Computer Weekly.

Продуктът за архивиране на контейнери Kubernetes Kasten може да се продава с Veeam Data Platform, но все още не е интегриран в конзолата VeeamOne.

“Обединихме нашите решения в нова платформа, за да отговорим на новите предизвикателства в областта на сигурността на данните при ransomware, хибридните облаци и контейнеризацията”,

заяви Патрик Рорбасер, регионален вицепрезидент на Veeam.

Veeam Backup & Replication осигурява функционалност за архивиране в реално време, асинхронно репликиране към вторичен сайт за възстановяване след бедствие (DR) и възстановяване без забавяне – и то в почти всички възможни сценарии, като например във виртуални машини или физически машини, на място или в облака, в Windows, Linux или Mac, файлове или бази данни и т.н.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IOVeeam Merges Backup Products into Veeam Data Platform

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR