28 април, 2024

GitHub обяви, че Copilot for Business вече е общодостъпна след кратка бета фаза, която започна през декември миналата година.

Copilot for Business добавя функции като управление на лицензи, управление на политики в цялата организация и допълнителни функции за защита на личните данни. И ако досега ви се е налагало да работите с организацията за продажби на GitHub, за да се регистрирате за бизнес версията, вече има и опция за самостоятелно обслужване.

“Обявихме предварителната версия през юни 2021 г. – което изглежда като цяла вечност – и след това имахме обща наличност миналото лято. Сега сме готови да го разпространим сред организации, компании, екипи, предприятия – наистина всички. Всъщност вече имаме повече от 400 организации, които са в Copilot for Business при стартирането, и виждаме огромен интерес.”

сподели Томас Домке, главен изпълнителен директор на GitHub.

GitHub обяви също, че Copilot вече поддържа връзки през прокси сървър и че инструментът за попълване на код Copilot, задвижван от изкуствен интелект, вече се захранва от подобрен модел, който е задвижван от OpenAI.

Повече подробности около новината можете да прочетете на международното издание DevStyleR.IO – Copilot for Business on GitHub Now Available

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR