27 април, 2024

Soft Academy е една от водещите и най-стари академии в България с активна дейност от 2011г. Предлагаме обучения за начинаещи, които отговарят на нуждите на ИТ сектора (https://softacademy.bg/). Провеждаме активно и корпоративни обучения по различни технологии, създадени по поръчка за клиента (https://corporate.softacademy.bg/)

2011 Година на създаване
283 Проведени курсове
5660 Обучени курсисти
4 Брой учебни зали
34Преподаватели
19689  Facebook followers

Стартирахме първия ни курс през месец май 2011г. (под името Учебен център SoftAcad) и до сега сме провели множество обучения по най-различни технологии, като сме обучили над 5600 души (към ноември 2022г.).

 

Разполагаме с 2 учебни зали в София и 2 в Пловдив, в които провеждаме курсове по различни теми, като Java, Бази данни, Софтуерно тестване, C# и .NET, , Системно администриране и Linux, Android, User Experience Design, Web design и Front-end и други.

 

Предлагаме и корпоративни обучения, като някои от най-големите компании в IT сферата ползват услугите ни. Една част от тях са PaySafe, MentorMateImperia Online, Trader.bg, Infragistics, Telenor, Bulpros, Sensata, Bizportal, Tradologic, Software AG, SBTech, KPMG и други.

Най-посещавани курсове

Софтуерно Тестване, Web програмиране, Програмиране с Java, Бази данни

Предлагани обучения

Web, Database, Full Stack, Софтуерно Тестване
Oбучения и курсове:
Начинаещи
Специалисти с 3-5 години опит
Senior професионалисти
Тип обучения
Платени
Безплатни
Други
Преподаватели в обученията
Хонорувани преподаватели
Гост лектори
Служители на компанията
Тип обучения
Присъствени
Онлайн
Хибридни

Свържете се с Soft Academy: