19 април, 2024

Иванова идва с над 10 години опит в продажбите и бизнес-развитието. Тя ще се фокусира върху разгръщането на глобалната търговска организация, за да продължи хипер-растежът на Acronis 

Acronis, глобален лидер в  кибер-защитата, обяви представянето на Катя Иванова за свой нов главен търговски директор, който ще ръководи търговската организация на Acronis в глобален мащаб. Иванова е всепризнат лидер в мултинационалните продажби с опит на пазарите в регионите на APAC, Европа и Средния Изток, Северна Америка и LATAM. До този момент Иванова бе вицепрезидент вътрешни продажби в глобален мащаб в Acronis, като в това качество управляваше екип от 300 професионалисти.

Стъпвайки на доказано екипно лидерство, експертиза в търговията, както и успешни партньорски отношения, Иванова ще разгърне глобалните продажби на Acronis, увеличавайки разпознаваемостта на облачната платформа за кибер-защита Acronis Cyber Protect Cloud Platform.

Иванова стартира в Acronis като инженер поддръжка през август 2011 г. Първоначално тя ръководи проект за поддръжка на продажбите в качеството си на старши мениджър в отдела за Глобално управление на доставчиците на поддръжка и успешно генерира над 70% ръст на приходите (в първата година) след преминаването към старши мениджър вътрешни продажби и подновяване на договорите. През февруари 2019 г. Иванова заема доскорошната си позиция позиция като Вицепрезидент глобални вътрешни продажби.

“Изключително съм развълнувана и мотивирана да надградя нашия досегашен успех в името на опазването на лоялните ни потребители от възхода на кибератаките. Възнамерявам да помагам на екипа да осигурява най-доброто възможно потребителско преживяване, увеличавайки сътрудничеството с нашите потребители и партньори,“ заяви Иванова. „Кибератаките продължават да се увеличават в глобален мащаб, така че сега е по-важно от всякога лидерите по сигурността да опазват своя бизнес ефективно и ефикасно“.

Като главен търговски директор на Acronis Иванова ще разчита на своята доказана кариера на експерт, способен да генерира двуцифрен растеж в световен мащаб.

„Катя демонстрира целеустременост и амбициозност през цялата си кариера в Acronis, което я доведе до бързо издигане през отделните нива до една от най-високите търговски позиции в компанията. Нямам съмнение, че това скорошно повишение ще й позволи да продължи да надгражда своето успешно корпоративно пътешествие,“ заяви Патрик Пулвермюлер, главен изпълнителен директор на Acronis.

Доставчиците на управляеми услуги (MSP) продължават да се борят с нарастващата сложност на системите за сигурност, включващи множество различни технологии. Според Глобалния доклад за седмицата на кибер-защитата 2022 на Acronis, 78% от организациите по света използват по около 10 различни решения за защита на данните и сигурността. Въпреки това 76 процента от тях страдат от непланирани прекъсвания на работните процеси и загуба на данни. Acronis Cyber Protect Cloud предлага интегрирана, единна архитектура, която опростява процеса, без да жертва сигурността. Катя Иванова ще използва своите умения в индустрията и отличните си способности в търговската сфера, за да разгърне обхвата на решенията за кибер-защита на Acronis, на които се доверяват над 20 000 доставчици на услуги в глобален мащаб, предпазвайки 750 000 бизнеса и предотвратявайки 100 милиона атаки.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager