19 април, 2024

Остават броени дни до технологичния форум GlobalTech Summit, включващ конференциите Java2Days, CodeMonsters, AI&SmartTech.  DevStyleR е партньорът на форума, който активно организира #CommunityZone.

Програмата на общностите и споделените пространства ще намерите тук. Te ще се представят с кратък talk на Community Stage. Презентациите ще са на най-разнообразни теми, които ще обхващат технологичните интереси на общностите, така и други теми като прегряването по време на почивка, за пътя, по който да намериш вдъхновение, за екосистемите на стартъпите и други интересни идеи.

Все още можете да направите регистрация и да се запознаете с всички, включили се в зоната. Регистрацията за “Explorer Pass” е отворена до 27 ноември.

Всеки, регистрирал се за Explorer Pass, ще получи достъп до лекции на водещи имена в областта на разработката на софтуер. Конференциите предлагат също и платените Economy и Professional билети, които дават достъп до разширена програма, която включва и още професионални лекции, обучения, хакатони, дискусии и социални събития.

Тагове: , , , , ,