20 април, 2024

От днес, 1 ноември, започва регистрацията за участие в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2022 г. Регистрацията е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 11 януари 2023 г. на http://bait-awards.bg/pages/Registration/. За 12-и път БАИТ ще отличи проектите, допринесли за развитието на информационните и комуникационните технологии през годината.

В конкурса могат да участват компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях.
Това издание на конкурса ще определи носителите на 8 отличия в следните категории:
Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up Компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика и Награда за специален принос.

Седем от категориите на конкурса дават възможност в надпреварата да се включат ученици, студенти, журналисти, компании-разработчици на софтуер, компании, ползватели на софтуер, стартъпи, образователни институции и публични администрации (общински и държавни).

Нови условия за участие в това издание има в категория Образователна награда.

Конкурсът търси да отличи доброто сътрудничество между бизнеса и средното образование в рамките на НП „Бизнесът преподава“, както и иновативни интегрирани програми във висшето образование с помощта на бизнеса.

Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.
Отличените в конкурса ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining програма, който включва 8 семинара с фокус върху конкретна тема от сферата на управление на проекти с гъвкави методологии, осигурен от bTalks Live Training Platform. За победителите са предвидени и 4 продукта „Сиела Норма“ и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „Сиела“.

Кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България, а самата церемония ще се проведе в началото на месец Февруари, като датата ще бъде обявена допълнително.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR