18 април, 2024

ТОП професионалисти, екипи и компании от софтуерната индустрия ще бъдат отличени по време на Global Tech Summit – най-голямото технологично събитие в региона с фокус върху разработката на софтуер. Основна заслуга за инициативата Global Tech Summit Technology Awards има именно DevStyleR – нашата медия с акцент върху живота на софтуерния бранш и професионалистите заети в него.

Годишните награди – Global Tech Summit Technology Awards имат за цел да отличат не само водещите технологични компании, но и професионалистите, които стоят в основата на успешните бизнеси в ИТ индустрията. Най-добрите ИТ професионалисти и екипи ще бъдат отличени в четири категории: Софтуерен Разработчик на Годината, Екип за Разработка на Софтуер на Годината, Ръководител на Екип на Годината и Технологичен Екип на Годината.

По време на церемонията ще бъдат обявени ТОП 10 разработчиците на годината и ще бъде връчена специалната награда “Developer On Focus 2018”. Призът “Developer On Focus 2018” ще отличи най-влиятелните професионалисти в обществото на софтуерните разработчици. В надпреварата ще вземат участие 30 експерти, които през годината взеха участие в нашата рубрика.

Сред категориите на Global Tech Summit Technology Awards са още Софтуерна Компания на Годината, Най-добро Работно Място, Кампания на Годината, Благотворителна Инициатива на Годината и др. Ще бъдат раздадени и специални награди за компаниите и професионалистите, които следват глобалните тенденции в технологичния сектор против дискриминация, развитие на технологичните общности, обучение и насърчаване на младите таланти, социална отговорност.

Global Tech Summit Technology Awards се отличават от другите формати, тъй като представят и оценяват постиженията на ИТ експертите и компаниите през очите на техните колегите от индустрията.

За нас, екипът на DevStyleR, e истинско удоволствие да представим всички участници в нашата най-популярна и харесвана рубрика “Developer On Focus”!

Благодарим на всички екипи, които избраха да номинират с участие свой любим колега и се надяваме, че по този начин успяваме да насърчаваме добрите практики в ИТ сферата и да отличаваме заслужените постижения на най-активните и най-добрите!

Приканваме ви да разгледате кандидатурите и да изберете своя фаворит!

Всички, участвали в гласуването, ще получат специални подаръци и серификат.

Форумът Global Tech Summit обединява конференциите Java2Days, CodeMonsters, AI&Smart_Tech, предназначени за професионални разработчици, ИТ експерти и ентусиасти. В програмата на мащабното събитие са включени и безплатните инициативи Free Tech Training, предназначена за студенти, както и Tech4Kids – за по-малките, но обещаващи технологични таланти.

От 27-ми до 29-ти ноември повече от 100 световноизвестни лектори ще представят последните тенденции в областта на разработката на софтуер и ще споделят опита си с посетителите.

Java2Days е едно от най-посещаваните събития в световен мащаб, посветено на Java технологиите (с 10-годишна история).

CodeMonsters е конференция, която се фокусира върху всички технологии за разработка на софтуер, освен Java. Така 2-те събития заедно формират едно място, което представя последните новости в областта на софтуерната разработка като цяло и е притегателен център за 2500+ разработчици на софтуер и ИТ професионалисти.

AI & Smart Tech е ново събитие, което е с акцент изкуствен интелект, машинно самообучение, проектиране и изграждане на „умни“ инфраструктури и др.

Free Tech Training – безплатна инициатива за студенти и начинаещи професионалисти (ежегодно в нея се включват над 600 студенти, обучаващи се в т.нар. компютърни специалности и ученици от последните класове на специализираните училища и математически гимназии)

Tech4Kids – безплатен фестивал за деца от 7 до 14 години (разделени на групи), което има за цел да ги запознае с новите технологии, професиите, свързани с разработката на софтуер, както и да им даде възможност да направят своите 1ви стъпки в програмирането и роботиката.

В програмата на GTS 2018 са включени и тематични дискусии с участие на водещи технологични експерти, HR мениджъри и мениджъри на водещи компании, поредица от хакатони, Годишни Технологични Награди, пространства за демонстрация на средства за разработка на софтуер, зона за директна среща между специалисти и компании с отворени работни позиции и много др.

Към гласуването за “Developer On Focus 2018” от тук.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,