25 април, 2024

DevStyleR е партньор на конференциите Java2Days, CodeMonsters и AI&SmartTech и активно организира #CommunityZone.

Това е уникална, безплатна инициатива. Тя дава възможност на всички технологични общности и споделени пространства да се включат в събитията, да комуникират с посетителите и всички заедно да развиват общността на софтуерните разработчици и ИТ професионалисти.

Какво ще ви очаква от Балкан център и “Клуб на програмистите във Велико Търново” може да видите в следващите редове:

Потопете се в гората с Балкан център
Балкан център ще пренесе гората в #CommunityZone на Global Tech Summit.  Центърът e споделено пространство, намиращо се на около 120 km от София в красивото планинско село Рибарица. Всички присъстващи ще имат възможност да се разходят сред кипарисите на споделеното пространство и да се потопят в магията на българската гора.

 

 

Електроника, роботика и програмиране за всеки
Сдружението “Клуб на програмистите във Велико Търново” подпомага личностната реализация на младите специалисти в областта на информационните технологии. Повече за тях можете да научите тук.

Те ще демонстрират възможностите на малки микроконтролерни платки и на мрежата с широк обсег LoRaWAN. Елате и се запознайте с организаторите и научете повече за начините, по които общността вдъхновява и поддържа интереса на хората към ИТ сектора!

 

 

 

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,