19 април, 2024

Международна конференция SHEleader@digital2022 ще се проведе утре (6 октомври). Събитието е организирано от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, заедно с Български център на жените в технологиите. За пореден път домакин на мероприятието е Регионалният център за съвременни изкуства “Топлоцентрала”, гр. София.

SHEleader@digital е посветена на жените лидери в света на технологиите и иновациите.

Участниците в международния форум са изявени застъпници на зелената трансформация от света на бизнеса, технологиите и изкуствата.

Целта на конференцията е да покаже добрите примери и така да вдъхнови трансформация на повече бизнеси и организации. Жените са в основата на всички зелени инициативи и тяхното значение в ключово не само в обществото, но и в бизнес средите.

Сред лекторите на тазгодишния форум са Любомила Йорданова, основател на компанията Plan A и световната мрежа за развитие на зелени иновативни бизнеси GreenTech Alliance, Ким Андреоли-Паске, Senior Director в Cisco, еврокомисарят Мария Габриел и Саша Безуханова, основател на тинк-танка MOVE.BG и председател на BCWT.

Участието в събитието е безплатно и се организира по проект № BG16RFOP002-2.052-0001 „Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи“, в изпълнение на дейност 2 “Организиране в България на бизнес форуми, конференции, контактни борси и други прояви за създаване на бизнес партньорства”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014–2020, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR