25 април, 2024

Гигантска компания като Amazon винаги трябва да прави иновации в своята политика и технология. Тя не спира да изненадва потребителите си с новостите около себе си.

Amazon превключи компресията от Gzip към Zstd за собствени данни за услугата

Туитът от Ейдриан Кокрофт, бивш вицепрезидент в Amazon, наскоро подчерта предимствата на преминаването от Gzip към Zstandard компресия в Amazon и предизвика дискусии в общността относно алгоритъма за компресиране. Други големи корпорации, включително Twitter и Honeycomb, споделиха интересни печалби, използвайки zstd.

AWS DataSync Discovery Preview Edition поддържа автоматизирано събиране на данни и препоръки за съхранение

Amazon обявява публичния преглед на AWS DataSync Discovery. Тази нова функция на AWS DataSync позволява на потребителите да разберат по-добре използването на локално съхранение чрез автоматизирано събиране и анализ на данни, бързо идентифициране на данни за мигриране и оценка на препоръчаните услуги за съхранение на AWS за данни.

Amazon обяви промоционална функция в своята услуга за персонализиране

Уеб услугите на Amazon (AWS) наскоро обявиха функция за промоция в персонализирането, за да препоръчват изрично конкретни артикули въз основа на бизнес правила.

AWS Glue вече поддържа история на обхождане

AWS наскоро пусна поддръжка за истории на AWS Glue Crawlers, което позволява запитването на изпълненията на Crawler и свързаните промени в схемата за последните 12 месеца.

Amazon добавя Visual Conversation Builder за Amazon Lex

Amazon представя Visual Conversation Builder за Amazon Lex, интерфейс за плъзгане и пускане за визуализиране и изграждане на потоци от разговори в среда без код. Visual Conversation Builder значително прави по-прост дизайна на бота.

 

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR