25 април, 2024

Нов клас уебкамери и модернизирани хедсети за съвременните офис служители при онлайн общуване.

Logitech разкри две нови продуктови серии – уебкамерите Brio 500 и хедсетите Zone Vibe, проектирани да посрещат нарастващите нужди на хибридните служители. Уебкамерите Brio 500 и хедсетите Zone Vibe отговарят на предизвикателствата, които потребителите срещат, докато работят от вкъщи, като същевременно модернизират преживяването при работа и игра. И двете серии продукти улесняват IT мениджърите в задачата да снабдят отдалечените служители с подходящо оборудване и то по устойчив начин.

Стилният дизайн е подходящ за всяка дейност

„Много отдалечени и хибридни служители все още не разполагат с необходимото оборудване и се мъчат с решения още от преди пандемията. Нашето иновативно поколение от уебкамери Brio и хедсети Zone Vibe отговарят на нуждите на модерните служители, които се нуждаят от качеството, стила и достъпността на бизнес класа. Нови възможности като Show режима на Brio дават възможност на учители, дизайнери и архитекти лесно да презентират физически обекти, записки и скици отдалечено във видео формат.”

каза Скот Уортън, Генерален директор на Logitech Video Collaboration.

Уебкамерите Brio 500

Създадена за тези, които искат видео и аудио качество от корпоративен клас. Серията за първи път предлага режима Show Mode, който прави лесно споделянето на скици или други физически обекти върху бюрото. С иновативна система за захващане и вграден сензор, който позволява на потребителя да накланя камерата надолу, за да се фокусира върху обекти, Brio автоматично обръща изображението, за да се показва в правилната ориентация във видеото.

Стилният дизайн и модните цветове графитно, бяло и розово дават на индивидуалистите свободата да персонализират своите работни станции, така че да отговарят на личността и вкуса им. Технологията RightSight (която се активира посредством софтуера Logi Tune) автоматично улавя образа на човека, дори когато се движи, а иновации като RightLight 4 автоматично коригират светлината при неоптимални условия.

За IT екипите, които снабдяват служителите в офисите и домовете серията Brio е напълно plug-and-play, съвместима с повечето платформи за видеоконференции и сертифицирана за Microsoft Teams, Google Meet и Zoom.

 

Хедсетите Zone Vibe

Новата сертия са първите безжични хедсети на пазара, които комбинират представяне от бизнес клас с комфорт, стил и достъпност. Те също са налични в графитно, бяло и розово и са проектирани да осигуряват комфорт през целия ден по време на колаборацията с колеги и връзка с близките. Тези леки слушалки от тип „над ухото“ тежат само 185 грама и използват материали като мек на пипане тъкан плат и мемори пяна.

Новите слушалки и в розово

Очаква се продуктите да бъдат налични през септември 2022 г. на logitech.com и при други глобални ритейли.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Editor @ DevStyleR