19 април, 2024

Предстои второ издание на първия хакатон по дигитално предприемачество в България – DIGIT 2018 Festival. Фестивалът ще даде възможност на младите предприемачи на възраст между 14 и 24 години да се изправят пред предизвикателството да създадат идеен бизнес проект в рамките на 48 часа и да го защитят пред жури от международно признати предприемачи.

Темата на второто издание на хакатона ще бъде представена на официалното откриване на събитието на 19 октомври 2018г. в Посетителски информационен център в град Банско. Тази година хакатонът може да се похвали с награден фонд над 1000 лева, който ще бъде разпределен между победителите на DIGIT Festival. Освен парични награди, организаторите са подготвили награди за всички участници в събитието. Младите участници ще имат възможността да работят с ментори от над 5 държави, които да им предадат опит и да ги мотивират да разработват своите идеи.

DIGIT 2018 Festival кани дигиталните предприемачи на бъдещето от 19 до 21 октомври в Банско! Всички желаещи да станат част от историята на събитието могат да се регистрират напълно безплатно на уеб сайта на събитието!

Повече за организатора на събитието – Георги Мутафчиев, можете да научите тук.

Тагове: , , , , , ,