19 април, 2024

SoftServe – световна дигитална компания, специализираща в разработването на софтуер и предоставянето на консултантски услуги идва в Пловдив като част от национално ROAD SHOW.

ROAD SHOW е серия от събития за споделяне на знания, срещи с местни специалисти и запознаването им с кариерни възможности в технологичната сфера.

Събитието в град Пловдив ще се проведе в събота 11 юни, на Централен градски площад, от 10:00 ч.

Предварителна регистрация – можете да се запишете тук.

На събитията участниците ще имат възможност да се запознаят със сходно мислещи хора, да обсъдят технологични подобрения и тенденции в IT сектора, да тестват научноизследователски и развойни проекти и да научат повече за SoftServe.

Канят се също и местни IT специалисти да се възползват от възможността да задълбочат експертните си познания и да чуят технически дискусии на различни теми от бизнес анализ до Salesforce и много други.

При желание всеки може да се консултира по повод възможностите за кариерно развитие и работа в SoftServe и даже да се отбият за интервю. В компанията са готови да работят със специалисти от цяла България, като предоставят възможност за изцяло дистанционна работа от вкъщи.

„Вследствие на Covid ограниченията хората имат нужда от повече разговори и възможности за споделяне на опит и знания на живо. Именно това е причината да създадем тази серия от събития в България и да се срещнем с местни специалисти. Искаме да разберем нуждите им и да споделим различни възможности за професионално израстване, защото виждаме огромен потенциал в Българските IT специалисти. Разбира се ние, като част от IT екосистемата на България се стремим да допринасяме за развитието на България и откриваме нови офиси, като например в Бургас“- коментира Андон Симеонов, управител на фирмата в България

SoftServe в България обединява повече от 400 сътрудници, работещи по над 200 проекта с клиенти от САЩ, Европа и азиатско-тихоокеанския район. С експертни познания в областите здравеопазване, енергетика, продажби, финансови услуги и софтуер, компанията реализира комплексни технологични решения, осигурявайки иновации, качество и скорост.

SoftServe е дигитална компания, специализираща в разработването на софтуер и предоставянето на консултантски услуги, като осигурява иновативна технология.
Можете да се срещнете с над 13000-те служители на SoftServe по целия свят – компанията има офиси и развойни центрове в 50 основни града в 13 страни.

Наши клиенти са такива световни компании като IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein и Spillman Technologies. Основни партньори на SoftServe са Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure и други топ технологични пионери.

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Shop manager